Читај ми!

Божовић: Битно је да сви остану здрави

ренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да његова екипа има одличне услове за тренинг на припремама у Словенији, као и да је најважније да сви из тима остану здрави.

"Добро радимо у Копру, имамо добре услове, и стићи ћемо да одиграмо и три пријатељске утакмице. Једну смо већ и одиграли и друга нас очекује сутра (недеља). Врло је важно да имамо добре временске услове и, понављам то што имамо добре услове за тренирање. Најважније од свега ми је да се нико не повреди", рекао је Божовић за званични клупски сајт. Он је нагласио да ће сви играчи добити пођеднаку шансу да заслуже место у тиму.

"У овој првој фази припрема играће практично две екипе, једна по полувремену, како би сви имали подједнаку прилику да покажу шта знају и могу. Тако ће бити и против Копра. Од самих мечева не очекујем ништа посебно, само да нико из њих не изађе повређен, а у овом тренутку немамо повреде што је важно и што значи да можемо максимално да радимо", истакао је Божовић и додао да је Црвена звезда веома популарна у Словенији.

"Види се да је Црвена звезда овде врло популарна. Добро смо дочекани и у хотелу, а људи нас препознају на улици и Често желе да се фотографишемо. Питају нас да ли размишљамо о титули. Наравно да је та прича још далеко. Не размишљамо о томе и мислимо само на припреме, није ништа готово и предстоји нам још много борби на терену пре него што дођемо у прилику да славимо", закључио је Божовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се