Читај ми!

Томић: Живковић и Абубакар не иду на Кипар

Тренер фудбалера Партизана Иван Томић рекао је да ће до поласка на припреме скратити списак играча и открио да на Кипар неће путовати голман Живко Живковић и нападач Абубакар Умару.

"Живковић не тренира са нама и надам се да ће успети да реализује трансфер у иностранство. Што се тиче Абубакара он је повређен и нема смисла водити га ако не може да тренира", рекао је Томић новинара у СЦ Телеоптик.

Он је додао да новајлије на челу са странцима Евертоном и Гогуом одлично раде и да максимално желе да се прилагоде екипи.

"Уче језик, битно је да науче основне речи како би се лакше уклопили у систем. Не бих улазио у дубљу анализу, време ће све показати", истакао је Томић.

Могуће је да на прву фазу припрема не крену ни Никола Нинковић и Андрија Живковић, али о томе ће се више знати после њихових састанака у понедељак са руководством клуба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво