Читај ми!

Гари Невил нови тренер Валенсије

Легендарни фудбалер Манчестер јунајтеда Гари Невил нови је тренер Валенсије, потврђено је на сајту клуба. Невил је потписао уговор до краја сезоне, а занимљиво је да ће му помагати рођени брат Фил, који је и до сада обављао ту функцију у клубу.

Невил неће дебитовати против Барселоне у Примери предстојећег викенда, већ у Лиги шампиона у мечу са Лионом у среду.

"Веома сам узбуђен и поносан што сам добио прилику да водим клуб какав је Валенсија. То је клуб који има дугу традицију, а сећам се из доба када сам био играч да има страствене навијаче. Радујем се новом изазову", рекао је Невил за клупски сајт, a преноси Танјуг.

Старијем од браће Невил то ће бити први посао у тренерској каријери, након што је 20 година играо само за Манчестер јунајтед.

За славни енглески клуб одиграо је 602 утакмице и постигао седам голова, а освојио је укупно 20 трофеја, од којих две Лиге шампиона (1999. и 2008).

Невил је за репрезентацију Енглеске забележио 85 мечева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије