Читај ми!

Роберто Карлос: Меси најбољи, али ће га Нејмар престићи

Један од најбољих левих бекова у историји фудбала Роберто Карлос рекао је да је Лионел Меси тренутно најбољи играч на свету, али да би ускоро на том месту могао да га смени Нејмар.

"Победа Барселоне у 'Ел класику' не значи да је она најјачи тим на свету. Каталонци имају фантастичне играче, Нејмара звезду у успону. Меси је тренутно број 1, Роналдо одмах иза, али је Нејмар у последње време невероватан", рекао је Роберто Карлос за бразилски ЕСПН.

Легендарни бразилски фудбалер пристетио се пораза (3:0) у "Ел класику" из времена када је носио дрес краљевског клуба.

"Био сам у сличној ситуацији у Реалу, као што је данас. Изгубили смо на нашем терену и нисмо створили ниједну шансу. Верујем да ће фудбалери Реала имати снаге да се издигну", поручио је Роберто Карлос.

Роберто Карлос, који ради у Њу Делхију као тренер-играч, члан Реала био је 11 година и освојио је четири титуле у Примери, три Лиге шампиона, три Суперкупа Шпаније, УЕФА Суперкуп и два Интерконтинентална купа.

Играо је још за Палмеирас, Атлетико Минеиро, Интер, Фенербахче, Анжи и Коринтијанс.

Са селекцијом Бразила освојио је све могуће трофеје (Светско првенство, Копа Америка, Куп конфедерације), уз чак 123 наступа и 11 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије