Читај ми!

Матеус: Левандовски љут на Робена, Арјен да му плати пиво

Бивши фудбалер Бајерна Лотар Матеус изјавио је да и поред одличних резултата проблем екипи прави то што су у тихој свађи Арјен Робен и Роберт Левандовски.

Левандовски је био љут на Холанђанина јер је у победи над Штутгартом (4:0) у неколико ситуација није хтео да му асистира, иако се налазио у повољним позицијама.

"Видим потенцијални извор претње за тим у нападачкој линији. Левандовски наставља да долива уље на ватру јер често улази у дискусију са Робеном, чији себични став руши међусобно поверење. Лако може да се види да нешто не штима између два фудбалера. Морају да реше ствар и оду на пиво, које би требало да плати Робен", рекао је Матеус, а преноси Билд.

Робен је одбацио спекулације да нема добар однос са Левандовским, док је тренер Бавараца Пеп Гвардила стао у његову одбрану после медијских натписа рекавши да не жели да мења препознатив стил крилног фудбалера.

Гигант из Минхена бележи одличне резултате у свим такмичењима ове сезоне пошто је убедљиво први у Бундеслиги, док је у Лиги шампиона обезбедио пролаз у осмину финала.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије