Читај ми!

Морињо: Играчима се враћа самопоуздање

Тренер фудбалера Челсија Жозе Морињо рекао је да се његовим играчима враћа самопоуздање после лошег почетка сезоне.

Челси је у суботу победио Норич са 1:0 голом Дијега Косте,  прекинуо низ од три пораза
у Премијер лиги и попео се на 15. место на табели. "Плавци" ће у уторак од 20.45 играти у Тел Авиву против Макабија, утакмицу петог кола Лиге шампиона.

"Добри смо били против Норича, али и у претходним утакмицама које смо изгубили. Фудбалерима се враћа самопоуздање. Знамо да смо дужи период имали лоше резултате и да су нам потребни добри резултати за срећу, за понос и наравно за навијаче Челсија", рекао је Морињо, пренели су британски медији.

Морињо је током већег дела сезоне под притиском због лоших резултата, а недавно је рекао да су Челсијеве шансе да одбрани шампионску титулу "немогућа мисија".

После четири кола у Групи Г у Лиги шампиона Челси је други на табели са седам
бодова, први је Порто са 10, Динамо Кијев на трећем месту има пет, а екипа бившег тренера Партизана Славише Јокановића Макаби је без бодова.

"Још се нисмо пласирали у другу фазу, али у реду смо, све је у нашим рукама. Ако будемо играли као што смо у претходним утакмицама, можемо да победимо Макаби. Једноставно је. Ако изгубимо у невољи смо, ако одиграмо нерешено можемо да се пласирамо у осмину финала у последњој утакмици. Ако победимо, имамо велике шансе да освојимо прво место у групи", рекао је Морињо.

У последњој утакмици у групи 9. децембра, Челси ће на Стамфорд Бриджу играти против Морињовог бившег клуба Порта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије