Звезда боља од Звијезде у пријатељском мечу, гол Јовића

Комбиновани тим Црвене звезде савладао је екипу Звијезде из Бијељине са 2:1 (1:1) у пријатељској утакмици на помоћном терену стадиона Рајко Митић. Нападач Лука Јовић поручује да му је сваки гол важан.

Тренер Миодраг Божовић указао је шансу играчима који нису играли јуче против Радничког у Нишу или су имали малу минутажу.

Голове за лидера Суперлиге постигли су Јовић у 29. и Буљановић аутогол у 68. минуту, после ударца Вијере.

Млади нападач Црвене звезде рекао је да је голгетерима сваки гол важан, без обзира да ли је постигнут у такмичарским или у пријатељским утакмицама.

"Головима сами себи подижемо самопоуздање. Због тога ми је драго што сам екипи донео изједначење, али ми је жао што нисам постигао још који погодак. Доста пажње обраћамо и на пријатељске утакмице, оне су нам прилика да се наметнемо тренеру, али и одржимо висок ниво игре", изјавио је Јовић за званични сајт клуба.

Он је истакао да очекује наставак победоносне серије у првенству од 15 победа.

"Прегрмели смо тешко гостовање у Нишу, али то не значи да сада смемо да се опустимо. Сваку победу морамо да заслужимо и због тога се већ окрећемо наредном викенду. Из Ниша носим лепе успомене, не само због победе, већ и због лепе, фудбалске атмосфере. Надам се да ће у суботу против Вождовца доћи много навијача како би нам помогли да наставимо овај низ", поручио је Лука Јовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије