Читај ми!

Крај црне серије, Партизан убедљив против Новог Пазара

Партизан - Нови Пазар 3:0. Актуелни шампион Партизан на свом терену је успео да прекину серију лоших игара и резултата у домаћем првенству и савлада солидне Пазарце.

Партизан је славио прву победу после три кола головима Валерија Божинова у 34. и Николе Нинковића у 49. и 93. минуту. Клуб из Хумске је тренутно четврти на табели Супер лиге са 29 бодова, док је Нови Пазар на 11. позицији са девет бодова мање.

У првих 45 минута утакмице виђен је лош фудбал, али је Партизан, ипак, био бољи ривал на терену, за разлику од Новог Пазара који ништа није показао.

Прве праве прилике црно-бели су пропустили у 17. и 19. минуту. Прво је Илић, после продора по десној страни, одиграо до Нинковића који је шутирао поред гола, а потом је Александар Субић изашао сам испред голмана гостију и искоса са леве стране погодио спољни део мреже.

У 34. минуту Партизан је повео голом Божинова. Илић је центрирао, лопта је прошла поред играча Пазара и стигла до Божинова, који је погодио за 1:0.

На самом почетку другог полувремена, у 49. минуту, Партизан је дуплирао предност одличним голом Нинковића са 18 метара.

Други део утакмице био је занимљивији, било је неколико прилика на обе стране, а коначни резултат постигао је Нинковћ у последњим секундама утакмице на додавање Илића.

Данашњи меч у Хумској пратило је никад мање навијача Партизана, било их је мање од 1.000.

Утакмицу је обележио и повратак на терен Андрије Живковића, који је пропустио последњих неколико утакмица Партизана због повреде задње ложе.

Партизан следеће недеље игра прво против АЗ Алкмара у Лиги Европе, а потом за викнед гостује Спартаку, док Нови Пазар у 19. колу Супер лиге дочекује Јагодину.

Ток меча:

16.54 - Крај меча. Партизан је савладао Нови Пазар са 3:0.

16.53 - Гоол! Партизан води са 3:0. Стрелац је Нинковић у 93. минуту.

16.10 - Гооол! Партизан води са 2:0. Стрелац је Нинковић у 50. минуту.

15.50 - Полувреме. Партизан води са 1:0.

15.38 - Гооол! Партизан води против Новог Пазара са 1:0. Стрелац је Божинов у 34. минуту. 

 


 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије