Читај ми!

Бугарски медији: Бивши шампион Европе у Разграду

Фудбалери Црвене звезде играју пријатељску утакмицу у Разграду против бугарског шампиона Лудогореца, а локални медији најављују занимљив дуел против бившег шампиона Европе.

На насловној страни Спорт подсећа да је Црвена звезда 1991. године освојила Куп европских шампиона и да ће лидер Суперлиге бити јака провера за Лудогорец, иако ће доћи без неколико репрезентативаца и капитена Александра Луковића.

У истом листу доминира изјава тренера Миодрага Божовића да је изненађен како је клуб успео да обезбеди чартер до Варне због актуелне финансијске ситуације, али се она мора узети са резервом јер црногорски стручњак не даје изјаве ни српским медијима, ако се изузму званичне конференције.

"Џепови су нам празни, а ми смо дошли чартером до Бугарске", наводно је рекао Божовић, а преноси тај спортски лист.

Утакмица између Лудогореца и Црвене звезде игра се данас од 15 сати по средњоевропском времену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се