Немци се не плаше бомби, "пикају" тенис на Ролан Гаросу

Хотел "Молитор" у 16. париском арондисману, у којем је смештена немачка фудбалска селекција, евакуисана је неколико сати пред пријатељску утакмицу са репрезентацијом Француске због дојаве о бомби. Француске снаге реда и даље трагају за бомбом, али без резултата, преносе француски медији.

"Данас пре подне позвала нас је непозната особа и упозорила нас да је у хотелу постављена бомба. Управа хотела је потом предузела све мере предострожности како би осигурала безбедност гостију и сарађује са надлежним властима", рекла је неименована портпаролка париског хотела Ројтерсу.

Лист "Паризијен" преноси да су службе за деминирање упућене на лице места.

Париски дневник наводи да је овај хотел, у којем се налази чувени истоимени базен, морало журно да напусти више од 250 особа колико их се налазило у њему у тренутку када је упућена дојава о бомби, међу којима и чланови немачког тима, која вечерас треба да се суочи са француским тимом на стадиону у Сен Денију.

Како наводе полицијски извори, немачки играчи су били у сали за вежбање када је на лице места стигла бригада са псима трагачима, а нешто пред подне су снаге реда и даље трагале за бомбом, али без резултата.

Овај заплет, изгледа, није много узнемирио немачке фудбалере, пошто је Сами Кедира на Инстаграму поставио фотографију насмешених играча уз пратећи текст: "Дојава о бомби у хотелу. Нема проблема за тим: играћемо тенис на Ролан Гаросу".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се