Читај ми!

Кокеза: ФСС ће и убудуће радити у интересу фудбала

Потпредседник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза рекао је да ће сви органи Савеза и убудуће радити у интересу фудбала и нагласио да је комисија која је Спартаку одузела четири бода апсолутно независна.

"Ја сам рекао и приликом тог поступка, или ће се неке ствари у ФСС променити, или ја нећу учествовати у раду ФСС. Сви органи Савеза имају пуну подршку и надам се да ће и даље радити апсолутно независно и у интересу фудбала", рекао је Кокеза новинарима пред полазак у Албанију, преноси Бета.

Спартаку су одузета четири бода зато што је за меч са ОФК Београдом извео резервни тим.

"Као што знате, ја сам иницирао састанак свих релевантних органа ФС Србије, на којем је комесар за интегритет такмичења, Миливоје Мирков покренуо дисциплински поступак против Спартака, поднета је дисциплинска пријава дисциплинској комисији, која је у складу са својим овлашћењима заседала и разматрала ту пријаву, и донета је одлука да се Спартаку одузму четири бода", рекао је Кокеза.

Потпредседник ФСС казао је да није било елемената за кажњавање тренера Спартака Стевана Мојсиловића.

"Олакшавајуће за Спартак, односно за тренера, јесте то што по Статуту није било елемената да се санкционише и тренер. Убудуће све пријаве које ФСС покрене или које стигну у Савез, ми ћемо покренути поступке. Та комисија је апсолутно независна и у складу са Статутом ФСС и правилницима, она ће и убудуће доносити одлуке", рекао је Кокеза.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије