Читај ми!

Инсиње: Рано је за причу о Скудету

Фудбалер Наполија Лоренцо Инсиње рекао је да је још увек рано говорити о Скудету, али да ће учинити све да његова екипа настави са добрим партијама и остане у борби за титулу, пише Газета дело Спорт.

"Скудето у Напуљу? То би био златни тренутак за Наполи. Још увек је рано говорити о томе, али ићи ћемо до самог краја. Лига је ове године доста уједначенија него претходних сезона. Фиорентина игра јако добро, а ми ћемо дати све од себе да наставимо са добрим партијама", рекао је Инсиње, преноси Танјуг.

Он је нагласио да га веома задовољан издањима тима ове сезоне, као и да му пријају поређења са легендарним фудбалером Наполија - Марадоном.

"Веома сам задовољан својим играма и играма целог тима. Ретко се деси да добијете аплауз и од домаћих навијача, као што смо добили после победе против Милана на Сан Сиру. То је само полазна тачка и још увек ништа нисмо урадили. Пријају ми поређења са Марадоном, али он је велика легенда и најбољи играч свих времена. Лагао бих ако бих рекао да нисам сањао да носим десетку Наполија, али за сада ћу ту жељу оставити по страни", закључио је 24-годишњи италијански нападацц.

Инсиње је ове сезоне за Наполи одиграо седам утакмица и постигао пет голова, а тим из Напуља тренутно заузима шесто место у шампионату са 12 освојених бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије