Капело: Морињо увек сагори своје играче

Познати италијански тренер Фабио Капело критиковао је методе колеге са клупе Челсија Жозеа Мориња, рекавши да Португалац престаје са успесима после две године рада у једном тиму.

Челси је катастрофално почео обрану титуле Премијер лиге, пошто се налази на 16 месту са само осам бодова, али Морињо одбија да прихвати кривицу за лоше резултате.

"Морињови играчи 'сагоре' после годину и по дана, највише две. Чуо сам за тај податак када је водио Реал и сада то добија потврду у Лондону. Истина је да екипа плаћа одсуство повређених играча, као што је Куртоа, али мора да се каже да су постојале тактичке грешке код тренера. Он ове сезоне није одрадио праву припрему", рекао је Капело за Фокс Спорт.

Морињо је у свом првом мандату у Челсију радио нешто преко три сезоне, али је смењен после лоших резултата.

Две успешне године имао је у Порту и Интеру, где је одлазио после титула првака Европе, док је за исти период у мадридском Реалу освојио Примеру и Куп Краља.

Контроверзни стручњак се на Стамфорд Бриџ вратио 2013. године и за сада има Лига куп и Премијер лигу, али и велики притисак енглеске јавности због очајног старта ове сезоне.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
14° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије