Морињо: Најбољи менаџер у историји Челсија не бежи

После још једног пораза Челсија, Жозе Морињо поручио да нема намеру да поднесе оставку. Уколико људи из клуба одлуче да ме отпусте, то ће урадити најбољем менаџеру у историји клуба, рекао је у свом стилу "посебни".

Менаџер Челсија Жозе Морињо одбацио је могућност да поднесе оставку после пораза од Саутемптона (3:1) и разочаравајућег почетка сезоне.

Челси је катастрофално почео одбрану титуле Премијер лиге и данашњи пораз од "светаца" оставио их је на 16. месту са само осам бодова.

"Уколико људи из клуба одлуче да ме отпусте, то ће урадити најбољем менаџеру којег су икада имали. Налазимо се у кључном тренутку за историју клуба. Знам шта сада многи мисле, али то се неће десити и нећу побећи", рекао је Мурињо за Скај Спорт.

Португалац додао је да се екипа игра у веома лошој форми, али да се не плаши актуелне ситуације.

"Тешко је бити шампион, али сам убеђен да ћемо завршити међу прве четири екипе. Када лоше кренеш сезону, а завршиш на четвртој позицији, то је сасвим добро. Морам да кажем да се судије плаше да досуде пенал за нас, што је био случај данас код резултата 1:1", поручио је Мурињо.

Португалац је, на почетку другог полувремена, увео Немању Матића у игру, али га је заменио само 28 минута касније.

"То не треба да се схвати као понижавање. Ушао је у игру јер је Рамирес имао жути картон. После тога сам морао да убацим Ремија, а нисам желео да заменим Оскара. Волим Матића али се већ дуго мучи са формом и доста греши", рекао је Морињо.

Лондонски тим под вођством португалског тренера први пут је примио три гола, али и забележио најгори старт у историји клуба.

Тренутно се налазе на 16. позицији на табели са само четири бода више од Астон Виле која је прва у зони испадања.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се