Читај ми!

Гвардиола жели још бољег Левандовског

Тренер минхенског Бајерна Пеп Гвардиола верује да Роберт Левандовски, који је постигао седам голова на последње две утакмице, може да игра још боље.

Према његовом мишљењу, Пољак би требало да се усредсреди не само на голове, веч и на све акције екипе Бавараца.

"Веома сам задовољан партијама Левандовског у последња два меча, али као тренер увек желим више од играча. То не значи да желим више голова него да се фокусира и на систем игре.

Такођ желим да он буде окосница тима, да игра у пролазу, додаје по боковима и да буде спреман за све опасне тренутке по екипу. Наравно да схватам и важност голова које он постиже као нападач", рекао је Гвардиола.

Левандовски је прошлог уторка ушао у историју Бундес лиге постигавши пет голова за само девет минута у победи Бајерна над Волфсбургом (5:1), а у суботу је против Мајнца био двоструки стрелац за нови тријумф свог тима (3:0).

Пољски репрезентативац тренутно је водећи стрелац првенства Немачке са 10 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара