Читај ми!

Бајерн максималан, Волфсбург у финишу сломио Херту

Фудбалери минхенског Бајерна убедљиво су у гостима победили екипу Дармштата са 3:0 (1:0) у петом колу немачке Бундеслиге.

Екипа Пепа Гвардиоле задржала је максималан учинак на старту сезоне захваљујући тандему новајлија из Јувентуса Видал - Коман.

Видал и Коман су постигли прве голове у Бундеслиги, а посебно је био леп Чилеанца пошто је снажним ударцем са преко 20 метара савладао голмана Дармштата.

Тачку на тријумф ставио је најбољи појединац меча Себастијан Роде.

Волфсбург је тек у последњих 15 минута успео да сломи отпор чврсте Херте и то преко најбољег стрелца Баса Доста.

Са добрим резултатима наставили су фудбалери Келна, који су минималним резултатом савладали Борусију из Менхенгладбаха. Стрелац гола за "Јарчеве", за које је од почетка другог дела игре играо Милош Јојић, био је Антони Модесте.

Исти резултат био је у мечу Вердера и Инголштата, али у корист гостију, док голова није било у сусрету Хамбурга и Ајнтрахта из Франкфурта.

Резултати и стрелци 5. кола:

Волфсбург - Херта 2:0 (Дост 76, 88 пенал)
Хамбург - Ајнтрахт Франкфурт 0:0
Вердер - Инголштат 0:1 (Хартман 90+3)
Келн - Борусија Менхенгладбах 1:0 (Модесте 64)
Дармштат - Бајерн Минхен 0:3 (Видал 20, Коман 62, Роде 63)

Одиграно у петак:
Мајнц - Хофенхајм 3:1 (Мали 18, 61, 68 - Шмид 13)
Недеља:
Штутгарт - Шалке (15.30)
Борусија Дортмунд - Бајер Леверкузен (17.30)
Аугсбург - Хановер (17.30)

Табела: Бајерн Минхен 15 бодова, Борусија Дортмунд 12, Волфсбург 11, Келн и Инголштат по 10, Мајнц 9, Ајнтрахт 8, Шалке, Вердер, Херта, Хамбург по 7...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије