Читај ми!

Пети пораз "романтичара" у низу, Рад славио у Новом Саду

Фудбалери Новог Пазара на свом терену победили екипу ОФК Београда са 1:0 (1:0) у утакмици 10. кола Супер лиге Србије. Рад славио у Новом Саду, у осталим мечевима без победника.

Стрелац јединог гола за екипу Младена Додића био је бивши млади репрезентативац Србије Предраг Павловић у 25. минуту.

ОФК Београд је наставио са лошим резултатима пошто је забележио чак пети пораз у низу, док се Нови Пазар са нова три бода попео у горњи део табеле и сада се налази на деоби четвртог места.

Металац је био на прагу тријумфа у мечу против Радника, имао је вођство од два гола, али је високи везиста Сурдуличана Милан Ћулум у судијској надоканди спречио славље домаћег тима.

Исти играч је претходно смањио предност Металца у финишу првог полувремена, коју је стекао головима Владимира Оташевића и Стефана Букорца.

Фудбалери Рада победили су Војводину у Новом Саду са 2:1, у 10. колу Супер лиге Србије.

Војводина је повела преко Бојана Настића у 19. минуту, али су гости преокренули головима Александра Трнинића у 28. и Александра Лутовца у 85.

Рад има 12 бодова, четири мање од Војводине.

Фудбалери Спартака и чачанског Борца играли су данас у Суботици нерешено 0:0, у 10. колу Супер лиге Србије.

Спартак је девети на табели са 11 бодова, четири мање од четвртопласираног Борца.

Борац је успео да освоји бод у Суботици, иако су играчи тог клуба штрајковали током недеље и нису тренирали због неисплаћених зарада.

Гости су у финишу сусрета могли чак и до победе, али нису искористили изгледну прилику када је Дарко Зорић промашио гол након одличног продора Филипа Кнежевића.

Најбољу прилику за Спартак пропустио је Стефан Илић, који је искористио грешку противника и изашао сам пред голмана Владимира Бајића, који му је одбранио шут.

Победника и голова није било у Ивањици у дуелу измедју Јавора и Чукариццког, као и у Лучанима у мечу Младост - Вождовац.

Резултати и стрелци 10. кола:

Спартак - Борац Чачак 0:0

Војводина - Рад 1:2 (Настић 12. - Трнинић 28, Лутовац 86)

Јавор - Чукарички 0:0

Металац - Радник Сурдулица 2:2 (Оташевић 5, Букорац 39. - Ћулум 41, 90+2)

Младост Лучани - Вождовац 0:0

Нови Пазар - ОФК Београд 1:0 (Павловић 25)

Одиграно у петак:

Јагодина - Црвена звезда 0:3 (Срнић 7, Плавшић 29, Вијеира 87)

Недеља:

Партизан - Раднички Ниш (20)

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије