Читај ми!

Принц Али: Углед Фифе је екстремно урушен!

Јордански принц Али бин ел Хусеин, који је у мају ове године на изборима за председника Међународне фудбалске федерације изгубио од Сепа Блатера, оценио је да су челници Фифе знали за корупцију у својим редовима.

Велики корупционашки скандал потреса Фифу од краја маја када су у Цириху ухапшена седморица високих званичника те организације, пар дана пред изборе за председника на којима је Блатер освојио пети мандат.

Принц Али се повукао уочи другог круга гласања, после убедљивог вођства Блатера у првом кругу.

Председник Фифе је, међутим, само неколико дана касније најавио да подноси оставку.

Ел Хусеин није могао да потврди да ли ће се поново кандидовати за председника на изборима у фебруару на којима су до сада кандидатуру истакли први човек Европске фудбалске уније Мишел Платини и јужнокорејски бизнисмен Чунг Мон Јун.

Принц Али је нагласио да је углед Фифе "екстремно нарушен".

"Верујем да је све што се догодило унутар Фифе било познато њеним челницима", рекао је принц Али.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије