Крејчи: Није било лако против Војводине

Тренер Викторије Плзењ Карел Крејчи рекао је да је задовољан вечерашњом победом над Војводином и пласманом његових фудбалера у Лигу Европа. Викторија је прошла у групну фазу Лиге Европа, пошто је у обе утакмице била боља од Војводине. Први сусрет је добила 3:0, а реванш 2:0.

Крејчи је истакао да га је Војводина "јако изненадила", а посебно њени офанзивни играчи.

"Задовољан сам како смо одиграли и што смо ушли у Лигу Европа. Ова победа уопште није била лака, имали смо мало и среће. Охрабрио нас је први гол и тада смо мало лакше играли", рекао је Крејчи новинарима после утакмице у Новом Саду.

Упитан да ли би волео да у свом тиму види неког од играча Војводине, Крејчи је одговорио: "То је пре свега питање за нашег власника".

Викторија у свом тиму има углавном чешке и словачке играче, изузев фудбалера из БиХ Аидина Махмутовића, који није играо у овом двомечу.

"Викторија иде путем да користи словачке и чешке играче. Не постоји језичка баријера, а и са Махмутовићем то није проблем, јер већ неколико година игра у Чешкој и добро разуме", рекао је Крејчи.

На другој страни, тренер фудбалера Војводине Златомир Загорчић рекао је да није незадовољан вечерашњим испадањем у баражу за Лигу Европа, јер је Викторија показала да је боља.

"Викторија је дефинитивно паказала да је боља екипа, намерили смо се на фантастичног противника. Боља екипа се пласирала у Лигу Европа", рекао је Загорчић новинарима после утакмице у Новом Саду.

"Увек желим више, покушавам то да усадим и играчима. Мислим да смо на правом путу. Не могу бити незадовољан са оним што смо пружили. Момци испуњавају све обавезе, а кад наиђеш на квалитетнијег...", казао је Загорчић.

Његова екипа је први сусрет прошле недеље изгубила са 3:0, а у реваншу је прва могла до гола, али је Мирко Иванић у 18. минуту погодио стативу.

"Утакмица би дефинитивно имала другачији ток, гол би нам дао крила. Видели смо какав је противник, фантастичан, који у сваком моменту зна шта ради. Нисмо у тим моментима имали среће", навео је тренер новосадске екипе.

Он се захвалио навијачима на подршци и изразио наду да ће стадион бити попуњен и у наставку српског првенства.

Загорчић је рекао да се не боји евентуално бројних одлазака играча до краја летњег прелазног рока.

"Тога се не бојим, то је неминовност наших клубова. Клубови од тога живе и опстају. Сваке године идемо испочетка, наш посао је да правимо и продајемо. Надам се да ће у скорије време бити другачије", рекао је Загорчић.

Војводина је у Супер лиги Србије тренутно на трећем месту, а у наредном колу ће гостовати Спартаку у Суботици.

Викторија ће сутра у баражу сазнати ривале у групној фази ЛЕ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара