ПСЖ са Реалом, Бајерн пред "топовима" Арсенала

Пари Сен Жермен ће играти у истој групи са Реалом из Мадрида у групној фази Лиге шампиона. Свет ће гледати дуеле Арсенала и Бајерна, као и Јувентуса и Манчестер ситија. БАТЕ Борисов у групи Е, са Барселоном, Леверкузеном и Ромом.

Жреб за Лигу шампиона, као и сваке године, донео је веома интересантне и спектакуларне дуеле у најелитнијем фудбалском такмичењу у Европи.

Група Д се може назвати "групом смрти", пошто су у њој Јувентус, Манчестер сити, Севиља и Борусија из Менхенгладбаха. Ништа слабија није ни група А, где ће све прштати у дуелима ПСЖ-а и Реала, а ту су и Шахтјор и Малме. 

Интересантно, Златан Ибрахимовић ће се вратити у Малме, где је почео каријеру и где, пре два дана је наговестио, жели да је заврши. Такође Анхел Ди Марија ће играти против Реала, клуба у којем је провео најблиставије тренутке.

БАТЕ Борисов, који је елиминисао Партизан у последњем колу квалификација, играће у групи Е са Барселоном, Леверкузеном и Ромом.

Славиша Јокановић ће се, са Макабијем, вратити на Стамфорд бриџ, на којем је некада играо, а осим Макабија и Челсија, у групи Г су Порто и Динамо из Кијева.

"У тешкој смо групи и очекују нас мечеви са јаким противницима. Поштујемо сваког, али даћемо све од себе. Биће ми задовољство да се вратим у Лондон и суочим са мојим бившим клубом... Биће то посебна утакмица", написао је Јокановић на Твитеру.

Група А: ПСЖ, Реал Мадрид, Шахјтор и Малме.

Група Б: ПСВ, Манчестер јунајтед, ЦСКА и Волфсбург.

Група Ц: Бенфика, Атлетико, Галатасарај и Астана.

Група Д: Јувентус, Манчестер сити, Севиља и Менхенгладбах.

Група Е: Барселона, Леверкузен, Рома и БАТЕ Борисов.

Група Ф: Бајерн, Арсенал, Олимпијакос и Динамо Загреб.

Група Г: Челси, Порто, Динамо Кијев и Макаби Тел Авив.

Група Х: Зенит, Валенсија, Лион и Гент.

Прво коло Лиге шампиона играће се 15. и 16. септембра, а финале је на програму 28. маја на стадиону Сан Сиро у Милану. Титулу првака Европе брани шпанска Барселона.

Овај жреб остаће упамћен као први у ком је једна од земаља имала чак пет клубова, а та част припала је Шпанији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара