Порази Јувеа и Милана, Јоветић донео Интеру победу

Јувентус је потрошио више од 100 милиона евра на појачања овог лета, али им то није помогло да избвегну пораз на старту нове сезоне Серије А. Удинезе славио у Торину са 1:0. Синиша Михајловић сезону започео поразом од Фиорентине (1:0). Стеван Јоветић донео победу Интеру (1:0).

Фудбалери Јувентуса изгубили су на домаћем терену у Торину од екипе Удинезеа са 1:0, у утакмици првог кола Италијанске Серије А.

Тим из Удина шокирао је актуелног шампиона и голом Тереа у завршници сусрета неочекивано однео сва три бода.

Тако су се фаворити "спотакли" већ на отварању сезоне, Јувентус је код куће остао празних руку, док је вицешампион Рома у петак у гостима одиграла само реми против Вероне (1:1).

Фудбалери Фиорентине победили су на свом терену Милан са 2:0.

Српски тренер Синиша Михајловић сезону у Милану је почео поразом, али бившег селектора Србије од резултата више би требало да брине игра његових фудбалера. Фудбалери Милана нису успевали да контролишу игру, напади су им били спори, а утакмицу су завршили без иједног ударца у оквир гола.

Додатну главобољу Михајловићу је у 37. минуту задао Родриго Ели, који је зарадио други жути, односно црвени картон. Фиорентина је само минут касније, поготком Маркоса Алонса из слободног ударца, повела са 1:0.

На почетку другог полувремена Алесио Ромањоли је у 55. минуту у казненом простору срушио Јосипа Иличића, а судија је показао на белу тачку. Словенац је и извео једанаестерц, био је презицан за 2:0.

Интер је на свом терену победио Аталанту са 1:0 и то у самом финишу утакмице. Стрелац победничког гола био је Стеван Јоветић у 93. минуту. Јоветић је у игру ушао у првом полувремену, уместо повређеног Икардија.

Фудбалери Сампдорије су одлично почели нову сезону у Серији А, пошто су на свом терену убедљиво савладали Капри са 5:2.

Голове за победнички тим постигли су Едер из једанаестерца у 14. минуту и 33, Луис Муријел у 21. и 31. минуту и Фернандо у 37. За новајлију у Серији А голове су постигли Андреа Лацари у 38. и Ридер Матос минут пре краја утакмице.

Сампдорија је утакмицу завршила са десеторицом фудбалера, пошто је Давид Иван у 80. минуту добио други жути картон, а Карпи је у самом финишу меча могао да ублажи пораз, али Лацари није искористио пенал.

Сасуло је на свом терену славио против Наполија са 2:1, Кјево је у гостима савладао Емполи са 3:1, Палермо је код куће био бољи од Ђенове са 1:0, док је Торино победио Фросиноне са 2:1.

Одиграно у суботу: Лацио - Болоња 2:1, Верона - Рома 1:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије