Читај ми!

Милинковић: Није било лако

Тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је да су његови фудбалери победом од 3:1 над Борцем у Чачку "превазишли неколико ствари" и оценио је да мора да се пређе преко грешака неких првотимаца који играју стално.

"Није било лако. Превазишли смо неколико ствари овом победом: принудне измене, повреде играча... Данас се и Фабрицио повредио. Стварно је тежак терен... просто гура стално у грешке, али смо на крају смогли снаге и забележили важну победу", рекао је Милинковић после утакмице.

Партизан је примио само један гол, али је Борац створио неколико изгледних шанси, што је Милинковић признао и похвалио голмана Живка Живковића.

"Јесте... Живко нас је извукао. Треба бити искрен и то рећи. Има сегмената игре који нису били најбољи, али је то тако јер смо у врло захтевном ритму утакмица и готово једни те исти играчи су носииоци игре, зато ако некад направе грешке, треба прећи преко тога", рекао је Милинковић.

Тренер Борца Ненад Лалатовић оценио је да резултат није "реалан", као и да је његов тим кажњен због пропуштених шанси.

"Мислим да није реалан резултат, али ово је Партизан, тим који је изборио пласман за Лигу Европе и који је на корак до Лиге шампиона. Кад играте против таквог тима и створите пет-шест стопостотних шанси, а они буквално из првог шута постигну гол....Не могу да будем задовољан овим резултатом, али то је Партизан. Рекао сам играчима да ћемо бити кажњени ако не искористимо шансе, тако је и било", рекао је Лалатовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара