Читај ми!

Бенитез: Морамо да освојимо све, због навијача

Тренер мадридског Реала Рафа Бенитез оценио је да његов тим мора да освоји све титуле ове сезоне, уколико жели да навијачи буду задовољни. Бенитез ће дебитовати у такмичењима на клупи Реала на гостовању Спортингу из Хихона у недељу.

Упркос томе што је "краљевски клуб' потрошио на стотине милиона евра за довођење фудбалских звезда, тај клуб је освојио само једну титулу првака Шпаније у псоледњих седам година - 2012.

"Знам добро шта желе навијачи и чланови клуба - Примеру, али и Лигу шампиона и Куп краља", рекао је Бенитез и поручио да ће Мадриђани имати шансе да остваре први циљ, уколико добро започну сезону против Спортинга.

"Није никакво изненађење што имамо обавезу да освајамо титуле. То је нормално за Реал. То ћемо уцинити само напорним радом и коришћењем предности поседовања сјајних индивидуалних такената", рекао је 55. годишњји стручњак.

Он је нагласио да Реал мора да задржи баланс између напада и одбране у концепцији игре.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара