Читај ми!

Отказ за цео тим због пораза

И тога има у фудбалу... Градске власти "отпустиле" су читав фудбалски клуб СЦ Медлинг након историјског дебакла против тима Унтервалтерсдорф од 2:42, пишу бечки медији. Због негативних коментара у медијима услед овог незапамћеног пораза градске власти су једноставно избрисале све термине за тренинге на градском стадиону.

После катастрофалног пораза на домаћем терену и бројних подсмешљивих и негативних коментара, градске власти су донеле одлуку је обуставио коришћење свих термина на терену који је њихово власништво, пренео је Михаел Каника, председник клуба који је сада без терена.

"Због тога морају да обуставе рад први тим и резервна екипа", казао је он локалном листу "НОеН".

"Након дебакла од 2:42 град је одлучио да нешто предузме. У имену клуба стоји и име града. СЦ је требало да буде реклама за град, али када чак у Јужној Америци пишу с подсмехом у вези Медлинга онда смо морали да предузмемо нешто", потврдио је градски секретар за спорт Роберт Мајер.

Он је указао да овај високи дебакл није био први, и да је клуб већ раније губио са двоцифреним резултатом у првенству.

Према његовим речима ова "казнена мера" је привремена, односно одређена на годину дана.
Како би фудбалери могли поново да играју од лета идуће године градски секретаријат за спорт захтева одређене измене.

"Иако ми је жао ми не можемо да станемо иза овог тима. Моја врата су отворена ако постоји одређен концепт. Ако градске власти толико инвестирају желе и да од тога имају нешто, осим подсмевања широм света", нагласио је Мајер.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара