Читај ми!

Јоветић: Интер ће се вратити у Лигу шампиона

Фудбалер Интера Стеван Јоветић изјавио је да верује да ће његова екипа ове сезоне освојити једно од прва три места у Серији А и вратити се у Лигу шампиона.

Троструки европски првак Интер није играо у Лиги шампиона још од сезоне 2011-2012, када га је елиминисао Олимпик из Марсеља у осмини финала.

У последње четири сезоне Интер није успевао да се пласира у најелитније европско такмичење, пошто је сезону завршавао на шетом, деветом, петом и осмом месту, а доминацију у Серији А преузео је Јувентус.

"Мислим да можемо да се пласирамо међу три најбоља тима. У италијанској лиги има много добрих екипа, али ми имамо јак тим", рекао је Јоветић, пренели су британски медији.

Јоветић је крајем јула из Манчестер ситија прешао на 18-месечну позајмицу у Интер. Црногорски репрезентативац није успео да се избори за место у тиму Ситија, у који је прешао из Фјорентине 2013. године.

"У фудбалу увек постоји притисак. Осетио сам га у сваком клубу, али концентришем се да одиграм добро. Мислим да притисак увећава мотивацију. Упркос тешкоћама у Енглеској, то је било важно искуство и сада сам зрелији", рекао је он.

"На почетку (у Ситију) сам имао неколико повреда, а када сам играо добро, увек ме је тренер замењивао. Када сам изостављен из екипе за Лигу шампиона, знао сам да је време да променим клуб", додао је Јоветић.

Интер је пре почетка сезоне у италијанском првенству у пет пријатељских утакмица против Бајерна из Минхена, Милана, Реал Мадрида, Галатасараја и АЕК-а изгубио свих пет мечева и није постигао ниједан гол, а Јоветић је рекао да није забринут због тога.

"Добро смо тренирали и све пријатељске утакмице су нам помогле, упркос резултатима. Спремни смо за почетак првенства", додао је он.

"Разговарао сам са тренером Робертом Манчинијем, могу да играм на неколико позиција у тиму. Не желим да прогнозирам колико ћу постићи голова, али сигуран сам да ће их бити много, као и асистенција", рекао је Јоветић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара