Читај ми!

Ковачић: Надам се да нећу разочарати

Нови фудбалер Реал Мадрида Матео Ковачић изјавио је да се нада да ће оправдати очекивања у "највећем клубу на свету".

Ковачић је представљен на Стадиону "Сантјаго Бернабеу" као нови играч Реал Мадрида. Он је данас прошао лекарске прегледе и потписао шестогодишњи уговор.

Хрватски фудбалер је захвалио навијачима на подршци, а затим се фотографисао на стадиону са родитељима, сестром и девојком.

"Реал је највећи клуб на свету и надам се да нећу разочарати", рекао је Ковачић, који ће носити дрес са бројем 16. Ковачић је навео да је срећан што ће радити са "сјајним" тренером Рафаелом Бенитезом, али и да се посао око трансфера из Интера брзо завршио.

"Све се догодило врло брзо. Пре три или четири дана су ме питали да ли желим да дођем и пристао сам јер је то важна ствар за мене и моју породицу", рекао је Ковачић.

Председник Реала Флорентино Перез рекао је да је 21-годишњи Ковачић млад, али да је искусан и да је веома талентован. Он је додао да је Ковачић пети хрватски фудбалер у Реалу, за који тренутно игра и Лука Модрић.

"Сигуран сам да ћеш нам помоћи да будемо бољи и са твојим талентом и посвећеношћу моћи ћеш да искусиш изузетне ствари и узбуђење што си део велике историје Реал Мадрида", рекао је Перез.

Ковачић је прошао омладинску школу аустријског Линца и Динама из Загреба, за који је дебитовао 2010. године, а три године касније, прешао је у Интер. Прошао је све селекције репрезентације Хрватске, а за А тим одиграо је 21 утакмицу и постигао један гол.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије