Читај ми!

Ожеговић: Не смеју да нас потцене

Огњен Ожеговић верује да Викторија из Плзења неће потценити Војводину, као што је то учинила Сампдорија. "Ако нас потцене, изаћи ћемо на терен и показаћемо ко смо и шта смо", рекао је Ожеговић.

Фудбалер Војводине Огњен Ожеговић рекао је да ће његова екипа показати "ко је и шта је" ако је противник потцени у баражу за Лигу Европе.

"Ако нас потцене, као што је то урадила Сампдорија у првој утакмици, изаћи ћемо на терен и показаћемо ко смо и шта смо. Мислим да ће нам Плзењ прићи опрезно, зато што знају да смо избацили екипу која је боља од њих", рекао је Ожеговић.

Војводина ће играти против чешке Викторије у баражу за Лигу Европе.

Ожеговић је истакао да ће Војводина од почетка играти агресивно и додао да је важно да остане непоражена у првом сусрету.

"Не бежимо од тога да нам је ово најважнија утакмица у сезони, што нам самим тим ствара притисак, али позитиван", казао је нападач Војводине.

Штопер новосадског клуба Игор Ђурић рекао је да би било важно да његова екипа прође у групну фазу.

"Циљ је да победимо у двомечу, најважније је да прођемо. Надамо се... Викторија је тврда екипа, која пуно трчи и много шутира на гол. Најважније је да будемо концентрисани и да направимо што мање грешака", казао је Ђурић.

Прва утакмица баража играће се сутра од 20.50 у Плзењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије