Партизан жели још појачања, мета Марко Девић!

Фудбалски клуб Партизан и даље тражи појачања, а као нова мета да појача навалу црно-белих сада фигурира искусни Марко Девић.

Београдска спортска штампа преноси да је рођени Београђанин пристао да обуче црно-бели дрес за скромну плату, али да трансфер зависи од његовог садашњег клуба Рубина.

Девић је каријеру почео у Звездари, потом играо за Железник, Раднички Београд и Вождовац, пре селидбе у украјински Волин. Врхунац каријере је доживео у Металисту из Харкова, за који је постигао 75 голова од 2006-2012. године.

Потом следи велики трансфер у Шахтјор вредан 7 милиона евра, али је у Доњетску одиграо само 15-ак утакмица уз четири постигнута гола, пре повратака у Металист.

После сјајне сезоне 2013/2014 (18 голова на 21 утакмици), сели се у Казањ али и тамо ретко добија шансу, па је кратко био на позајмици у катарском Ал Рајану за који је дао 11 голова на 18 утакмица.

Од 2008. одиграо је 35 утакмица и постигао седам голова за репрезентацију Украјине.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара