Читај ми!

Милинковић: Јевтовић престрого искључен

Тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је да је БАТЕ срећно дошао до минималне победе у плеј-офу за Лигу шампиона и поручио да жали што је судија олако дао црвени картон Марку Јевтовићу у финишу првог полувремена.

"Били смо у егалу у првом полувремену, чак можда и бољи. БАТЕ је добро отворио меч, али смо након тога ушли у добар ритам. На самом крају првог дела игре судија је дао црвени картон Јевтовићу веома лако, неспорно је да је био фаул, али је било баш престрого. Упркос хендикепу, добро смо парирали БАТЕ-у, примили гол после прекида, а не из игре", рекао је Милинковић на конференцији за медије после утакмице.

Милинковић је додао да је оптимиста око пласмана у Лигу шампиона, упркос минималном поразу у Борисову.

"Да је завршено 0:0 Партизан би у Београду морао да постигне гол или два. Не могу да прогнозирам, биће још један тежак меч, али играмо на нашем стадиону. Мислим да ће се амбијент и наша игра много разликовати у односу на вечерас", казао је искусни тренер и додао да је белоруски шампион имао доста среће што није примио барем један гол.

Он је навео да не замера младом Андрији Живковићу што је промашио две велике прилике.

"Голу БАТЕ-а претходила је колосална прилика коју је имао Андрија Живковић. Верујем да ћемо бити доста бољи у реваншу. Партизан је добро играо, стварао из игре две велике прилике. Жао ми је што је утакмицу обележио црвени картон, који је чак и за строге европске критеријуме био олак", закључио је Милинковић.

Његов колега са клупе БАТЕ-а Александар Јермакович поручио је да обе екипе имају подједнаке шансе око пласмана у Лигу шампиона, али и да је задовољан резултатом из првог меча.

"Играли смо добар део утакмице са играчем више, можда смо могли да забележимо убедљивији тријумф, али шта је ту је. Чека нас наставак борбе, шансе су подједнаке. Задовољан сам победом", навео је Јермаковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара