Читај ми!

Мемфисов плес на "Театру снова"

Популарни "Театар снова" уживао у мајсторијама Мемфиса Депаја који је режирао преокрет Јунајтеда против Брижа и победу од 3:1. Поред енглеског клуба с предношћу у реванш иду и Лацио, Спортинг, БАТЕ Борисов и Астана.

Утакмица у Манчестеру није почела добро по Јунајтед, пошто је Бриж повео у осмом минуту, а стрелац је био играч домаћих Мајкл Карикм који је постигао аутогол.

Ипак, до краја првог полувремена домаћа екипа је преокренула резултат, а за то је био најзаслужнији Мемфис Депај, који је постигао два гола, у 13. и 43. минуту.

Манчестер је победу потврдио голом Маруана Фелаинија у четвртом минуту судијске надокнаде времена у другом полувремену.

Минималну предност пред реваш имаће италијански Лацио, који је у Риму савладао Бајер Леверкузен са 1:0. Једини гол на утакмици постигао је Балде Кеита у 77. минуту.

Предност домаћег терена је искористио и Спортинг, који је са 2:1 победио московски ЦСКА, али је у Лисабону било узбуђења.

Теофило Гутијерес је донео предност Спортингу у 12. минуту, у 27. минуту ЦСКА, односно Сејду Доумбија није искористио једанаестерац, али је руска екипа пет минута пре краја првог полувремена ипак стигла до изједначења. Доумбија се искупио за промашени пенал и донео својој екипи изједначење. У 82. минуту Ислам Слимани је погодио за 2:1 и победу Спортинга.

Минималну предност пред реванш стекла је и Астана, која је код куће била боља од кипарског Апоела.

Реванш утакмице плеј-офа за пласман у Лигу шампиона играју се за недељу дана.

Резултати:

Астана (Казахстан) - АПОЕЛ (Кипар) 1:0 (Џолиијев 14)
БАТЕ Борисов (Белорусија) - Партизан (Србија) 1:0 (Гордејчук 75)
Лацио (Италија) - Бајер Леверкузен (Немачка) 1:0 (Кеита 77)
Манчестер Јунајтед (Енглеска) - Бриж (Белгија) 3:1 (Депај 13, 43, Фелаини 90+4 - Керик 8. аутогол)
Спортинг Лисабон (Португалија) - ЦСКА Москва (Русија) 2:1 (Гутијерез 12, Слимани 82 - Думбија 40)

У преосталим утакмицама у среду од 20.45 сати састају се Скендербег (Албанија) - Динамо Загреб (Хрватска), Селтик (Шкотска) - Малме (Шведска), Базел (Швајцарска) - Макаби Тел Авив (Израел), Рапид Беч (Аустрија) - Шахтјор Доњецк (Украјина) и Валенсија (Шпанија) - Монако (Француска).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара