Динамо поново узима милионе, Селтик купује Шимуновића!

Милиони и Мамићев Динамо, то једноставно иде заједно! Овога пута ти милиони ће стићи из Шкотске, јер је тамошњи шампион Селтик започео преговоре са "модрима" из Загреба око трансфера хрватског играча Јозе Шимуновића, пренели су британски медији.

Селтик ће највероватније за око 10 милиона фунти продати Саутемптону дефанзивца Виргила ван Дајка, па жели да доведе 21-годишњег Шимуновића као замену за Холанђанина.  

Британски медији пренели су да је извршни директор Селтика Питер Ловел био у Загребу и преговарао о трансферу Шимуновића.

Хрватски медији навели су да се разговарало о трансферу вредном око 3,5 милиона фунти, али да председеник Динама Здравко Мамић тражи најмање четири милиона фунти унапред.

Шимуновића, који је репрезентативац Хрватске за узраст до 20 година, прошле године пратили су Бајерн Минхен и Лион.

Селтик неће продати Ван Дајка док се не заврши плеј-оф за Лигу шампиона, у коме шкотски тим игра са Малмеом, али би његов трансфер у Саутемптон требало да буде завршен до краја прелазног рока.

Британски медији пренели су и да је Ваљадолид заинтересован за фудбалера Селтика Стефана Шћеповића који је за шкотски тим ове сезоне одиграо само једну утакмицу, а у игру је ушао са клупе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара