Читај ми!

Крај саге, Рамос остаје у Мадриду

Иако се целог лета причало како жели да напусти "краљевски клуб", у шта је поверовао Манчестер јунајтед, Серхио Рамос је на крају добио, заправо, оно шта је хтео – нови уговор и већу плату у Реалу и капитенску траку. Рамос: "Нисам остао због новца."

Дефанзивац Реала Серхио Рамос данас ће и званично продужити уговор са Мадриђанима до 2020. године, саопштио је "краљевски клуб".

Како тврди шпански Ас, Рамос ће годишње примати око десет милиона евра, колико је и тражио током преговора.

Читавог лета се причало како Рамос жели да напусти Мадрид, у шта је поверовао Луј ван Гал и остали у Манчестер јунајтеду, али се испоставило да су "ђаволи" само помогли шпанском штоперу да добије оно што је заиста и желео – нови уговор и већу плату.

Нови капитен Реала је и званично продужио уговор са Мадриђанима до 2020. године и тако ставио тачку на медијске спекулације око преласка у Манчестер јунајтед. Рамос је од 2005. године и доласка из Севиље за краљевски клуб одиграо 445 утакмица и постигао 55 голова.

Са Мадриђанима је освојио три титуле Примере, два Купа краља, Лигу шампиона, два Суперкупа Шпаније, Уефа суперкуп и Светско клупско првенство.

Рамос: Нисам остао због новца

Дефанзивац Реала Серхио Рамос истакао је да разлог његовог останка у клубу није финансијске природе и да би зарадио много више новца да је напустио Мадрид.

"Искрено, да сам размишљао о финансијским мотивима, отишао бих из Мадрида, јер сам могао да зарадим много више у неком другом клубу. Никада нисам желео да одем и веома сам захвалан што ћу имати шансу да будем капитен овог тима. Надам се да ћу ту функцију обављати на најбољи могући начин и учинити сваког навијача Реала поносним", рекао је шпански репрезентативац на конференцији.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара