Читај ми!

Ломић ипак не долази у Партизан?

Иако је деловало да ће Марко Ломић по трећи пут у каријери обући дрес Партизана, чини се да до тога ипак неће доћи. У петак је све било договорено, али се предомислио, открио је генерални директор Партизана Милош Вазура.

Генерални директор Партизана Милош Вазура открио је да је Марко Ломић тражио бољи финансијски уговор, иако је клуб првобитно постигао договор око његовог повратка у редове црно-белих.

"Звао ме је јуче и рекао да не може да потпише, добио је то што је тражио, али је одједном повећао цифру. У петак је све било договорено, али се предомислио. Рок му је до данас ако желимо да га региструјемо за БАТЕ. Можда се и јави", рекао је Вазура новинарима на Аеродрому "Никола Тесла".

Вазура је истакао да клуб није спреман да пристане на нове услове које је Ломић тражио.

"Веровао сам да је све завршено када неко пошаље уговор. Дали смо све од себе, али изгледа да је дошло до промене", рекао је Вазура.

Он је најавио да би клуб до краја прелазног рока могао да доведе два појачања, пре свега у задњој линији.

"Један би био странац за кога бисмо платили обештећење, док други играч поседује наш пасош", открио је Вазура.

Потпредседник црно-белих Милорад Вучелић изјавио је да клуб неће дозволити да Ломић поново превари Партизан.

"Изгледа да нас је Ломић преварио. Можда то још увек није готово, али по ономе што ја знам, мислим да од његовог повратка неће бити ништа. Ломић је рекао услове, договор је био постигнут, али видећемо шта ће се још ту дешавати", рекао је Вучелић.

Ломић је и прошлог лета био на припремама Партизана, али се на крају ипак одлучио за прелазак у руску Мордовију.

"Што се мене тиче, никада више неће играти за Партизан, ово му је последња превара", поручио је Вучелић и додао да клуб ради на довођењу појачања, али да у овом тренутку не жели да узнемирава екипу пред изузетно важну утакмицу.

Он је истакао да је оптимиста да ће изабраници Зорана Милинковића бити бољи од белоруског клуба и пласирати се у групну фазу елитног клупског такмичења.

"Благи сам оптимиста, а то кажем да бих био скроман. Сигуран сам у екипу, имамо моћан тим и надам се да ћемо изборити активан резултат у Борисову", рекао је Вучелић.

Прва утакмица четвртог кола квалификација за Лигу шампиона између БАТЕ Борисова и Партизана игра се сутра од 20.45 у Борисову.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара