Читај ми!

Партизан у Белорусији, два сата задржавања на аеродрому у Минску

Експедиција Партизана се налази у Белорусији, где црно-бели играју први меч плеј-офа за Лигу шампиона против БАТЕ Борисова. Меч се игра у уторак од 20.45 у Борисову. Црно-бели су два сата непотребно задржани на аеродрому у Минску. Тренер Милинковић: Мораћемо јако добро да одиграмо ако желимо у ЛШ.

 

Експедиција црно-белих данас је са закашњењем кренула из Београда, а онда је на аеродрому у Минску дочекало непријатно изненађење. Готово два сата је комплетна експедиција Партизана, укључујући цео играчки кадар, била задржана испред пасошке контроле, због наводно обавезног медицинског осигурања, које износи два евра по особи.

"Врло непријатно смо изненађени задржавањем на аеродрому. Готово смо сигурни, пошто је реч о фудбалској екипи и зна се повод нашег доласка, да није било никаквог разлога за то. То је ишло до те мере да смо хтели да се у једном моменту обратимо и нашој амбасади овде. Неке потпуно несхватљиве формалности, ништа нисмо разумели. Гарантујем да ће играчи БАТЕ Борисова проћи нашу границу за пет минута", рекао је Милинковић.

Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић рекао је да је његова екипа свесна да мора да одигра јако добро против БАТЕ Борисова ако жели пласман у Лигу шампиона.

"Насупрот себе имамо тим који веома респектујемо, довољно говори податак да БАТЕ Борисов у последње четири године има три наступа у групној фази Лиге шампиона", рекао је Милинковић на конференцији за новинаре у Борисову.

Фудбалери Партизана у уторак гостују екипи БАТЕ Борисов у првој утакмици плеј-офа за пласман у Лигу шампиона.

"БАТЕ је веома компактан тим, једна врло квалитетна екипа, која не губи лако мечеве. То им је генерална карактеристика и свесни смо да ћемо морати јако добро да одиграмо два меча да бисмо прошли даље... Када само елиминисали првака Грузије, Дилу Гори, а потом првака Румуније, Стеауу, увек смо улазили у те мечеве са једном жељом - да из два меча будемо бољи", навео је Милинковић.

Новинаре је занимало и који би резултат одговарао Партизану пред реванш у Београду, који је за недељу дана.

"То је тешко питање. Никад не дајем прогнозе, али сигурно је у оваквим мечевима увек добро да се постигне гол на страни", рекао је Милинковић.

 

Прва утакмица четвртог кола квалификација за Лигу шампиона између БАТЕ Борисова и Партизана игра се сутра од 20.45 у Борисову.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара