Звезда овај пут без драме, Јавор и даље на челу табеле

Црвена звезда је, за разлику од уводних мечева у новој сезони Суперлиге, без већих проблема савладала Радник у Сурдулици са 2:0. Катаи и Стојановић прецизни у новој победи црвено-белих. Јавор бољи од ОФК Београда са 2:1, без победника у утакмици Младост - Борац (1:1). Нишки Раднички у гостима савладао Чукарички са 1:0, док су Нови Пазар и Спартак одиграли без голова - 0:0.

После узбудљивих утакмица на старту сезоне, фудбалери Црвене звезде су својим навијачима приредили један сасвим миран меч, на којем три бода њиховог тима нису доведена у питање ни у једном моменту.

У Сурдулици, Црвена звезда је савладала Радник са 2:0, головима Александра Катаиа и Саше Стојановића.

Звезда је имала неколико изгледних прилика које није искористио Уго Вијера, а црвено-бели су повели у 64. минуту после одличног продора и поготка Александра Катаија.

Коначан резултат поставио је Саша Стојановић у 64. минуту. Звезда је утакмицу завршила са играчем мање, пошто је у 84. минуту искључен Душан Анђелковић.

Црвена звезда има 14 бодова, један мање од Јавора, који је после шестог кола и даље на челу табеле, пошто је на свом терену са 2:1 савладао ОФК Београд.

Стрелци за Јавор у Ивањици били су Хуснидин Гафуров у шестом и Марко Доцић у 34. минуту, док је погодак за госте постигао Младен Сарајлин у 82.

Звезда и Јавор ће се међусобно састати у Београду у наредном колу.

Борац је у Лучанима играо нерешено 1:1 са екипом Младости, иако је до 61. минута водио поготком Предрага Сикимића. Изједначио је Владимир Оташевић.

Фудбалери Чукаричког наставили су да посрћу у првенству, пошто су забележили нови пораз, трећи од почетка сезоне.

Чукарички је у шестом колу Супер лиге изгубио на свом стадиону од Радничког из Ниша са 1:0.

Гол на Бановом брду постигао је Милош Трифуновић у 35. минуту.

Чукарички је осми на табели са седам бодова, док је Раднички избио на треће место са 11.

Нови Пазар је на свом терену играо нерешено без голова са Спартаком.

Пазарци су седми са девет бодова, три више од екипе из Суботице, која је на 10. месту.

Металац и Вождовац су у суботу у Горњем Милановцу играли нерешено 1:1, док су утакмице Партизан - Рад и Јагодина - Војводина одложене.

Овако су протекли мечеви у Србији:

21.00 - Крај и последња два данашња меча, Раднички је био бољи од Чукаричког са 1:0, док у Новом Пазару није било голова. 

20.00 - На полувремену, у Новом Пазару нема голова, док Раднички, голом Трифуновића, води са 1:0 на Бановом брду. 

19.05 - Почели су мечеви Чукарички - Раднички Ниш и Нови Пазар - Спартак.

19.00 - Крај меча у Сурдулици, Црвена звезда је славила са 2:0. Јавор је савладао ОФК Београд са 2:1, док су Младост и Борац одиграли 1:1.

18.40 - Звезда је удвостручила вођство, Саша Стојановић је погодио за 2:0. 

18.25 - Радник - Звезда 0:1. Aлександар Катаи доводи Црвену звезду у вођство после одличног продора и прецизног ударца. 

18.08 - Настављен меч у Сурдулици. Тренер Божовић направио је први измену, Лука Јовић заменио је Вереда. Почетак другог полувремена каснио је због чишћења терена од папирних трака које су на терен бацале присталице "црвено-белих".

17.47 - Без голова на полувремену меча Радник - Црвена звезда. Јавор води са 2:0 против ОФК Београда, Младост у Лучанима губи од Борца 0:1.

17.00 - Почео меч у Сурдулици између домаћег Радника и Црвене звезде. Такође почели и мечеви Јавор - ОФК Београд и Малдост - Борац.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво