Читај ми!

Реми Металца и Вождовца у Горњем Милановцу

Фудбалери Металца и Вождовца одиграли су у Горњем Милановцу нерешено 1:1 у првој утакмици шестог кола Супер лиге Србије.

Вождовац је повео у 26. минуту голом Предрага Сикимића, који је искористио додавање Ристе Ристовића са леве стране и лако са око пет метара савладао голмана Немање Белића.

Металац је до изједначења дошао у 62. минуту, а стрелац је био Владимир Оташевић, који је главом са око пет метара савладао Зорана Поповића након центаршута Немање Младеновића с десног бока.

Екипа Ненада Ванића је у првом полувремену имала теренску иницијативу, неколико солидних покушаја, али пут до мреже гостију нису пронашли. Вождовац се са друге стране ослонио на брзе контранападе и из једног таквог је успео да постигне гол и оде на полувреме с предношћу.

Након изједначења Металца у другом полувремену обе екипе имале су по неколико добрих прилика, али су голмани остали несавладани до краја сусрета.

Металац након шест одиграних утакмица заузима 11. место са шест бодова, док је Вождовац на 13. месту са пет.

Лидер шампионата, екипа Јавора, ће у Ивањици дочекати ОФК Београд у недељу од 17 сати, Црвена звезда гостоваће у истом термину у Сурдулици екипи Радника, док ће Младост у Лучанима угостити Борац.

Од 19 сати Чукарички ће се на Бановом брду састати са Радничким из Ниша, а у Новом Пазару састају се истоимени клуб из тог града и Спартак.

Утакмице Јагодина - Војводина и Партизан - Рад одложену су за 9. септембар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво