Стефановић: Истраге у клубовима довешћемо до краја

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да ће истраге у фудбалским клубовима бити доведене до краја и најавио да ће бити позвани председници клубова, играчи, редари, представници за безбедност и сви који су могли да имају сазнања о евентуалним намештањима.

"Ми данас настављамо рад на томе, али не бих о детаљима у интересу истраге. Радићемо цело лето и трудићемо се да брзо и ефикасно обавимо тај посао", рекао је министар новинарима у Ваљеву.

Он је подсетио да је МУП, на основу кривичних пријава различитих подносилаца, покренуо истраге и провере у неколико фудбалских клубова из прве лиге за које постоји сумња да су током прванства имали одређене пропусте и радње које нису биле у складу са законом.

"Шта ће полиција открити, не бих желео преурањено да говорим о томе, али ћемо све до краја истражити, као и у свим претходним случајевима, и обавестити тужилаштво о току те истраге", рекао је Стефановић.

Министар је пре неколико дана изјавио да је Управа криминалистичке полиције започела истраге у фудбалским клубовима Црвена звезда, Партизан, ОФК Београд, Чукарички, Заједници прволигаша, као и у Фудбалском савезу Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара