Божовић: Чукарички зна шта хоће, али знамо и ми

Миодраг Гроф Божовић свестан да ће меч Црвене звезде са Чукаричким бити изузетно тежак, али тврди да се његов тим неће прилагођавати противнику, већ ће да поправља своју игру. Мичел Доналд ускоро у црвено-белом.

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић свестан је да његову екипу очекује изузетно тешка утакмица противе Чукаричког у петом колу Супер лиге Србије и каже да није задовољан игром свог тима у одбрани на почетку сезоне.

"За противника имамо једну од најбољих екипа у лиги. Неће бити лако, али надамо се да ћемо пред својим гледаоцима, који ће нам као и увек пружити подршку, успети да победимо. Чукарички је екипа која овде на Маракани игра добро. Освојили су Куп, а са Звездом су играли нерешено. Знају шта хоће. Покушаћемо да поправимо нашу игру. Поштујемо их, али се нећемо прилагођавати њиховој игри, већ да поправљамо своју", рекао је Божовић новинарима на стадиону Рајко Митић.

Црвена звезда и Чукарички састаће се сутра на стадиону Рајко Митић у утакмици петог кола Супер лиге Србије.

"Нисмо задовољни игром у одбрани на почетку сезоне. Проблем није само у одбрани и одбрамбеним играчима, већ у читавој екипи, јер се сви бране и нападају. Морамо да погледамо и линије испред испред њих. Морамо да се пазимо против Чукаричког, они играју много боље контранападе, јер је много лакше бранити се него перманентно нападати и вршити притисак", рекао је Божовић.

На питање новинара да прокоментарише игре Александра Катаија, Божовић је рекао да се од њега много више очекивало.

"Готово све утакмице ове сезоне смо играли по великим врућинама, а њему то као да смета. То кажем полу у шали, полу у збиљи. Дао је последњи изједначујући гол против Вождовца. Очекивали смо много више од њега, али мислим да ће бити времена да се покаже", рекао је Божовић и додао да као решење у нападу види тандем Лука Јовић и Уго Вијеира.

Божовић је рекао да Бруно Матос и Зоран Рендулић неће бити у саставу за сутрашњу утакмицу и додао да би ускоро Мичел Доналд требало да потпише за црвено-беле.

Црвена звезда после четири одигране утакмице заузима четврто место са осам бодова, док је Чукарички пети са седам.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара