Читај ми!

Бабовић: Победа за све Србе из Крајине

Фудбалер Партизана Стефан Бабовић посветио је победу у квлафикацијама за Лигу шампиона против Стеауе Србима из Крајине, који су протерани у хрватској акцији "Олуја"

"Утакмица је била луда, са много, много емоција. Ово је победа за све Србе из Крајине, за наше сестре и браћу, која је задесила велика несрећа. Ово смо играли за њих, као и за све наше навијаче", рекао је Бабовић новинарима после утакмице.

Партизан се пласирао у бараж за Лигу шампиона пошто је после преокрета савладао румунску Стеауу са 4:2 у реванш утакмици трећег кола квалфикација.

После 1:1 у Букурешту, Партизан је у реваншу на полувремену губио са 2:1, а Бабовић је рекао да је све време веровао у пролаз.

"Веровали смо све време и Бог нас је на крају погледао. Било је баш тешко, али смо имали снаге и воље и на крају заслужено прошли даље. Мало ћемо да славимо и потом да пробамо да уђемо у Лигу шампиона", казао је Бабовић.

Посебне овације навијача црно-белих током целе утакмице добијао је Андрија Живковић, стрелац трећег гола.

"На полувремну је био најгори осећај у животу, а онда сам постигао најважнији гол у Партизану. Невероватан је осећај, пресрећан сам. Навијачи су нам дали мотив више, најежио сам се од њихове подршке", рекао је Живковић.

Стрелац изједначујућег гола, Марко Јевтовић, оценио је да је најважније што је Партизан показао карактер и да се није предао, упркос заостатку на полувремену.

"На полувремену смо дубоко веровали да можемо да преокренемо, нисмо се предавали и остварили смо велики успех. Пресрећни смо и једва чекамо наредног противника", казао је Јевтовић.

Десни бек Партизана Мирослав Вулићевић честитао је својој екипи на пласману у бараж за Лигу шампиона.

"Феноменалан је осећај, свака част. Видели смо да можемо и поред заостатка. Заслужено смо победили веома озбиљног противника и направили велики резултат", рекао је Вулићевић.

Председник Стеауе Ђиђи Бекали је уочи утакмице у Београду изјавио да Партизан његовој екипи 2.000 година неће постићи гол. Вулићевић је имао посебну поруку за њега.

"Желео бих да поздравим Бекалија. Неко 2.000 година чека 2.000 година, а неко их чека 20 минута", поручио је Вулићевић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво