Читај ми!

Курћубић: Састав Партизана нам је омогућио равноправну утакмицу

Тренер Новог Пазара Петар Курћубић рекао је да је његова екипа заслужено победила Партизан, али да јој је данашњи састав црно-белих омогућио равноправну и нападачку игру.

Фудбалери Новог Пазара победили су Партизан са 3:2, у утакмици трећег кола Супер лиге Србије и остварили први тријумф над црно-белима у својој историји.

"Данашњи састав Партизана нам је омогућио да одиграмо равноправну утакмицу, али и ефикасну и нападачку игру. Прво полувреме је било званредно са обе стране, постигнута су четири гола, промашен је пенал...", рекао је Курћубић после утакмице.

Тренер Партизана Зоран Милинковић је извео комбиновани састав са неколицином младих играча, како би одморио стандардне првотимце за реванш утакмицу против Стеауе, у трећем колу квалификација за Лигу шампиона.

"У другом полувремену се видело да смо се у првом потрошили, офанзива нас је коштала изједначујућег гола. Партизан је имао теренску иницијативу, слабо смо играли, али онда смо постигли гол и до краја умешно сачували предност. Заслужено смо победили, али да је било другачије не би било незаслужено. Дали смо последњи атом снаге и честитам мојим играчима, али и Партизану на коректној утакмицу и желим му да направи добар резултат у среду", додао је он.

Партизан је доживео први пораз у првенству и примио прве голове и остао је на шест бодова после три кола, док је Нови Пазар остварио прву победу и има четири бода.

У следећем колу Партизан ће играти на свом терену против Спартака а Нови Пазар у Јагодини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво