Војводина угасила Зенгу на Твитеру!

Победа Војводине над Сампдоријом у Торину била je толико моћна и свеобухватајућа, а гнев навијача Сампдорије због исте те победе толико велики да је на крају цену неко морао да плати. Страдао је Твитер налог Валтера Зенге, који је био принуђен да га угаси због увреда којима је обасипан.

Никада није било лакше фудбалским људима да успоставе толико неопходну комуникацију са навијачима као данас. Једно од најјачих оружја јесу друштвене мреже. Твитер, иако, стриктно говорећи, није друштвена мрежа, врло је ефикасан метод повезивања са навијачком базом.

Међутим, то може и да вам се обије о главу, као што Валтер Зенга може потврдити.

Некадашњи голман Интера трпео је толико увреда након дебакла у мечу са Војводином у трећем колу квалификација за Лигу Европе да се осетио принуђеним да обрише свој налог.

Бившем тренеру Црвене звезде замеран је одабир играча, сама стратегија игре, одлуке у прелазном року, неспособност да психолошки припреми своје фудбалере... Зенга није могао или није желео да се носи са тиме, па стога његов Твитер профил (@wz1945) више није у функцији.

Ето, толико је добро играла Војводина у овој утакмици...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се