Читај ми!

Ванредно стање на Маракани, Управни одбор заседа у недељу!

Немају навијачи Црвене звезде често обичај да скандирају против управе клуба за који навијају. Али када то чине, одјеци њиховог беса и незадовољства чују се веома далеко. Као одговор на њих, али и очајан почетак сезоне, Управни одбор Звезде одржаће у недељу ванредну седницу.

Фудбалски клуб Црвена звезда одржаће сутра (у недељу) ванредну седницу Управног одбора због лоших резултата на почетку сезоне.

Хитно заседање челника Звезде заказано је за 13 сати на Стадиону „Рајко Митић", на коме ће бити и тренер Миодраг Божовић.

Како је потврђено из неколико извора, челни људи клуба из Љутице Богдана до сутра се неће оглашавати.

Црвено-бели су изразито лоше отпочели текућу сезону. Прво је српски вицешампион избачен из квалификација за Лигу Европе у првом колу од казахстанског Каирата, што значи да је без европских утакмица остао већ почетком јула. Никада, наравно, у својој историји се тако нешто није догодило.

Онда се догодио меч на Врачару против ОФК Београда у првом колу Суперлиге Србије. Након очајног првог полувремена и заостатка од два гола, црвено-бели су успели да преокрену резултат и на крају чак славе и убедљиву победу. Међутим, тај меч је укаљан наводима о намештању резултата, чак и о упаду појединаца у свлачионицу „романтичара" на полувремену. ФСС је покренуо интерну истрагу о тој утакмици, а њоме се бави и Тужилаштво.

Потом је Звезда извукла бод у Горњем Милановцу (0:0). Кажемо да је извукла бод, пре свега јер је домаћин у два наврата погађао оквир гола фаворизованог ривала.

И, на крају, у петак, на отварању трећег кола Суперлиге, Црвена звезда на свом стадиону није успела да победи ни нишки Раднички, иако је пола сата играла са играчем више и имала једанаестерац. Поново су фудбалери са Маракане морали да „чупају" бод, овај пут голом у 88. минуту.

Током меча, навијачи са источне и западне трибине су звиждуцима изражавали незадовољство. Двадесетак минута пре краја почели су да узвикују „Управа, напоље!", што се веома дуго није чуло на највећем српском стадиону. Чим је меч окончан, у истом скандирању, касније обогаћеном и са „Марш из Звезде!", придружили су им се и навијачи са северне трибине.

Након три одиграна меча, Црвена звезда има пет освојених бодова.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара