Манчестер сити шаље Гвардиоли "безобразну" понуду

Противнички навијачи углавном исмевају Манчестер сити када кажу да његовим газдама "нафта цури из џепова". Али то не мора да буде тако лоше, јер финансијска моћ може много тога да вам донесе у фудбалу. На пример, најбољег тренера на свету.

Челници Манчестер ситија одавно су заинтересовани за Пепа Гвардиолу. Готово да је извесно да је једини разлог што су оставили Мануела Пелегринија на клупи и ове сезоне, након јако лоше претходне, тај што 2016. године желе да доведу управо садашњег тренера минхенског Бајерна.

Како наводе поједини острвски медији, Сити намерава Гвардиоли да понуди астрономску плату од 27 милиона евра годишње.

"Сан" наводи да, док челници минхенског клуба чине све да убеде Каталонца да остане код њих и након истека тренутног уговора, клуб са Итихада је спреман да понуди Гвардиоли уговор на пет година, за укупну суму од 135 милиона евра, што би га учинило најбоље плаћеним тренером на свету.

Гвардиола је са Бајерном, који је преузео 2013. године, до сада освојио две Бундеслиге, један Куп Немачке, Уефа Суперкуп и Светско клупско првенство. Са Барселоном је освојио 14 трофеја за четири године, а једини је тренер који је успео да освоји свих шест трофеја у једној години (првенство, Куп, Лигу шампиона, домаћи Суперкуп, Уефа Суперкуп и Светско клупско првенство).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се