Читај ми!

Милинковић: Даље иде тим који буде мање грешио

Пред сусрет Партизана и Стеауе у Букурешту, тренер црно-белих Зоран Милинковић верује да ће његов тим наметнути свој стил игре. Даље ће проћи тим који буде мање грешио, рекао је Милинковић.

Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић оценио је уочи првог од два сусрета са букурештанском Стеауом да ће у бараж за Лигу шампиона проћи тим који буде мање грешио.

"Стеауа не само што има велику историју него је и у последњих 13 година редован учесник групне фазе европских такмичења, што показује какав је клуб. Ипак, покушаћемо све да учинимо да у две утакмице будемо бољи. Свесни смо квалитета Румуна, имају доста врлина, али Партизан ће и сутра покушати да наметне свој стил и да кроз игру дође до повољног резултата. Даље ће проћи тим који буде мање грешио", рекао је Милинковић новинарима уочи последњег тренинга црно-белих на Националном стадиону у Букурешту.

Милинковић је поновио да Румуни имају одличне играче у нападу, да су јаки у игри један на један и да чекају грешку противника, док је Дарко Брашанац навео да очекује занимљиву утакмицу, упркос томе што Стеауа, због казне, првака Србије дочекује пред празним трибинама.

"Специфична је ситуација, таква атмосфера није добра за фудбал, међутим, ми ћемо јој се прилагодити. Упознати смо са квалитетима Стеауе и имали смо доста времена да се добро спремимо. Максимално смо мотивисани, много нам је важно да сутра забележимо повољан резултат пред реванш", закључио је Брашанац.

Прва утакмица 3. кола квалификација за Лигу шампиона између Стеауе и Партизана игра се сутра у Букурешту од 20.30, а реванш је седам дана касније у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се