Савић: Спреман сам за изазове у Атлетику

Стефан Савић спреман за изазове у мадридском Атлетику. Савић се радује игрању у Лиги шампиона, каже да је Дијего Симеоне један од разлога због којих се преселио у Шпанију.

Нови фудбалер Атлетико Мадрида Стефан Савић тврди да је спреман за све изазове у том клубу.

Савић је прошлог понедељка потписао петогодишњи уговор са Атлетиком, а на Висенте Калдерон дошао је из Фиорентине.

"Атлетико је велики клуб и срећан сам што ћу играти за њега. Напорно ћу тренирати и надам се да ће предстојећа сезона за све нас бити добра. У свим великим клубовима конкуренција је велика. Мислим да сам спреман и да ћу имати важну улогу у екипи", рекао је Савић, пренео је АС.

Црногорски репрезентативац рекао је да је главни разлог његовог доласка нови пројекат клуба, али и наступи у Лиги шампиона.

"Играње у Лиги шампиона је корак напред за мене, а прошле године Атлетико је добро играо у том такмичењу. Игра у скоку је мој највећи адут, али још сам млад. Имам 24 године и још могу много да напредујем. Стекао сам искуство у Енглеској и Италији и надам се да ћу то показати", рекао је он.

Савић је по доласку у Мадрид на лекарске прегледе, прошле недеље, рекао да је тренер Дијего Симеоне најбољи тренер на свету.

"Он је један од разлога мог доласка, разговарали смо. Мислим да ћемо имати добру сезону", рекао је Савић.

Савић је каријеру почео 2009. године у БСК-у из Борче, а годину дана касније прешао је у Партизан. Он је у Хумској био годину дана и за то време освојио је "дуплу круну", а затим је потписао за Манчестер сити, са којим је освојио Премијер лигу и ФА куп. За Фиорентину је потписао 2012. године.

Прошао је све селекције репрезентације Црне Горе, а за А тим дебитовао је 2010. године и до сада је одиграо 32 утакмице и постигао два гола.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се