Читај ми!

Шта каже Златан када чује своје име?

За Златана Ибрахимовића, Кристијано Роналдо је добар, Лео Меси фантастичан, а Златан је "вау". Какве ноћне море прогоне Ибрахимовића, открио је његов некадашњи саиграч Адријан Муту.

Златан Ибрахимовић. Један једини, непоновљиви. Одушевљава, како на терену, тако и ван њега. Данас је дан за ово друго.

Ибракадабра је, у интервјуу за Спортс илустрејтид, играо асоцијације; описивао фудбалере речју. Тако је за Кристијана Роналда рекао – "добар", за Леа Месија – "фантастичан", а за Златана Ибрахимовића... "вау".

Истовремено, у Румунији, некадашњи Златанов саиграч Адријан Муту тамошњим медијима испричао је једну анегдоту из заједничких дана из Јувентуса.

"Тешко је рећи ко је најталентованији играч са којим сам играо. Али, ако морам једног да изаберем, онда је то Ибрахимовић. Били смо цимери на гостовањима, и једном приликом ме пробудио усред ноћи... 'Ади, буди се, имао сам ноћну мору... Сањао сам да је Роналдо бољи од мене'", открио је Муту и објаснио да га је умирио тако што је рекао да не брине јер нема никог бољег.

Некадашњи репрезентативац Румуније није открио да ли је Златана "прогањао" Кристијано Роналдо или Бразилац Роналдо, који је један од Ибрахимовићевих идола.

Такође, Муту је рекао да је у каријери срео само неколико фудбалера који су толико страствени када је фудбал у питању и додао да је Ибрахимовић константно радио на себи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се