Читај ми!

Загорчић: Против Сампдорије без страха

Тренер фудбалера Војводине Златомир Загорчић изјавио је да Новосађани у квалификационе дуеле за Лигу Европе са италијанском Сампдоријом улази са респектом, али без страха.

Загорчић је на конференцији за новинаре рекао да је Сампдорија фаворит, али да се Војводина неће унапред предати, већ да ће се борити да оствари што повољнији резултат у првом мечу.

"Играчи су свесни какав противник их очекује и спремни су за тај изазов. Због оваквих утакмица тренирамо и бавимо се фудбалом, Сампдорија је одлична екипа са четири-пет врхунских играча и то је права прилика за моје фудбалере да покажу колико вреде", истакао је Загорчић.

На питање шта подразумева под повољним резултатом тренер фудбалера Војводине је рекао да је то и нерешен исход са постигнутим голом.

Капитен Војводине Нино Пекарић се опоравио од повреде и требало би да заузме своје место у последњој линији одбране.

Он је на конференцији за новинаре кратко рекао да двомеч са Сампдоријом представља велики изазов за њега и његове саиграче и да је сигуран да ће сви дати свој максимум како би добро одговорили на тај изазов и на прави начин репрезентовали клуб и српски фудбал.

Сампдорија ће у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе дочекати новосадску Војводину на стадиону "Олимпико" у Торину, јер се стадион у Ђенови реновира.

Експедиција Војводине у Торино путује сутра у 10.30 сати са аеродрома "Никола Тесла", тренер Загорчић на пут води 20 фудбалера, а тренинг на "Олимпику" заказан је за 19.30 сати.

Утакмица између Сампдорије и Војводине игра се у четвртак од 21 сат.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се