Пауновићу понуђена нова функција у Савезу

Фудбалски савез Србије понудио је доскорашњем селектору омладинске репрезентације Вељку Пауновићу функцију кординатора између младе и "А" селекције.

"Свима је познато да је он направио историјски, нестваран, тешко поновљив успех. Свима нам је жао што није желео да прихвати функцију селектора младе репрезентације, али данас смо дошли до одређеног помака. Дали смо му прилику да до петка размисли о функцији у ФСС. Желимо да га задржимо овде. Реч је о послу координатора рада младог и 'А' тима", рекао је председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић.

Пауновић је после Светског првенства на Новом Зеланду од ФСС добио понуду да предводи репрезентацију за играче до 21 године, а данас је поновио да неће прихватити ту понуду и да ће о новој понуђеној функцији размислити најкасније до петка.

"Од првог дана у ФСС, од тренутка када смо кренули у пројекат СП, имао сам подршку Савеза и захваљујем се на томе. Рекао сам да желим да направим искорак у каријери и остајем при том ставу, а о новој понуди ћу размислити, интересантна је. Стојим на располагању ФСС, целокупном српском фудбалу и желим да помогнем", рекао Пауновић.

На свечаном коктелу поводом одласка Пауновића са места селектора омладинске репрезентације Србије, Караџић је рекао да ће до петка бити познато ко ће са клупе у наредном циклусу квлификација за Европско првенство предводити селекцију играча до 21 године.

"До петка ћемо вероватно знати ко ће бити селектор младе репрезентације, а што је тиче селектора "А" селекције, видео сам неке натписе у новинама да би можда неко требало да замени Ћурчића. Те приче су неозбиљне, тиме се баве докони људи. Ми имамо свој правац и пут. Ми имамо селектора под уговором до 2018. године. Радован Ћурчић је и сјајан тренер и сјајан човек и са њим настављамо према зацртаном плану", казао је он.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се