Читај ми!

Караџић: Моја савест је чиста, Кокеза се бави регуларношћу

ФСС је доставио Тужилаштву све податке о утакмици ОФК Београд–Црвена звезда (2:6), али и о свим мечевима које је Уефа раније означила као сумњиве.

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић рекао је да му је савест чиста и да је за регуларност такмичења у Суперлиги задужен потпредседник Црвене звезде Славиша Кокеза.

"Све ово што се дешава нам није потребно. И даље нисмо изашли из клупских проблема. Опет се прича о регуларности. Коме се то не свиђа, има право да сазива конференцију за штампу. Данас је демократија, сви могу да кажу шта хоће. Мени је савест чиста. Потпредседник Звезде задужен је за регуларност, а ако опет јавности то не одговара, џабе смо кречили", изјавио је Караџић на коктелу у ФСС-у, уприличеном Вељку Пауновићу у част.

Караџић је додао да је ФСС доставио Тужилаштву све податке о прошлосезонским утакмицама које је Уефа ставила под сумњу, као и податке о утакмици ОФК Београд–Црвена звезда 2:6.

"Видећемо да ли ће бити казни за фудбалска недела, ако се докаже да их је било", поручио је Караџић.

ФСС је отворио и интерну истрагу о утакмици на Врачару због сумње да је било уласка у свлачионицу ОФК Београда на полувремену.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се