Читај ми!

Црно-бели стигли у Букурешт

Фудбалери Партизана допутовали су чартер летом у Букурешт, главни град Румуније, где ће у среду одиграти први меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона против Стеауе.

У експедицији црно-белих налази се 19 фудбалера:

Голмани: Живковић Живко, Кљајић;

Одбрана: Фабрисио, Петровић Немања, Вулићевић, Ћирковић, Балажиц, Богосавац;

Везни ред: Илић, Трујић, Јевтовић, Бабовић, Брашанац, Нинковић, Живковић Андрија, Лукић;

Напад: Божинов, Абубакар, Шапоњић.

Званични тренинг на прелепом Националном стадиону, на коме ће, наравно, бити одиграна и утакмица, заказан је за 21.30 по локалном времену (20.30 по средњоевропском).

Меч је ће бити одигран у среду, наравно у истом термину. Директан пренос сусрета можете пратити на РТС-у.

Утакмица ће бити одиграна без присуства публике, пошто домаћи клуб одрађује казну због недоличног понашања својих навијача у Лиги Европе, на прошлосезонском мечу са кијевским Динамом.

„Стеауа је озбиљан противник и све што даље идемо у квалификацијама, биће све озбиљнији. Стручни штаб нам је предочио све њихове врлине и мане. Идемо тамо по добар резултат, али какав год био резултат, реванш у Београду мора да се игра", рекао је Вулићевић новинарима на аеродрому „Никола Тесла".

"Сви кажу да је њихов напад бољи него одбрана. За нас ће бити пуно посла, али ми играмо добро, у доброј смо форми... Као што су нама навијачи ветар у леђа, тако су и њима. Ниједан играч не воли да игра у таквом амбијенту, али нама је најважније да ми прођемо даље", додао је Вулићевић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво